Συγκεντρωση Συνταγμα / 6motlyduxdw Vm - Παρασκευή, 25 ιουνίου 2021, 19:14 αθήνα 9.84.

Συγκεντρωση Συνταγμα / 6motlyduxdw Vm - Παρασκευή, 25 ιουνίου 2021, 19:14 αθήνα 9.84.. Νέα συγκέντρωση στο σύνταγμα και πορεία προς τα προπύλαια πραγματοποιούν οργανώσεις και συλλογικότητες της αριστεράς, ζητώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων του δημήτρη κουφοντίνα. Την ώρα που ο δημοσιογράφος του σκαϊ, γιώργος πρωτοψάλτης, έδινε ζωντανά το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, οι φωνές από τους διαδηλωτές τον Με τη μεζούρα τήρησαν τις αποστάσεις. Συγκέντρωση στην πλατεία συντάγματος πραγματοποιούν περίπου 500 άνθρωποι που δηλώνουν ενεργοί. Επεισόδια στο σύνταγμα στη συγκέντρωση κατά του lockdown.

Τα μέλη του παμε συγκεντρώθηκαν στο σύνταγμα για την εργατική πρωτομαγιά με αποστάσεις ασφαλείας στα πλαίσια των μέτρων περιορισμού της πανδημίας του κορονοϊού. Στο σύνταγμα συγκεντρώθηκαν άνδρες και γυναίκες για τη δολοφονία της καρολάιν, ζητώντας να κατοχυρωθεί νομικά ο όρος «γυναικοκτονία». Ένταση και μικροεπεισόδια αυτή την ώρα στη συγκέντρωση στο σύνταγμα | ελλαδα | iefimerida.gr. Συγκεντρωση στο συνταγμα και στην ομονοια εναντια στην υποχρεωτικοτητα του εμβολιασμου διάρκεια: Την ώρα που ο δημοσιογράφος του σκαϊ, γιώργος πρωτοψάλτης, έδινε ζωντανά το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, οι φωνές από τους διαδηλωτές τον

Syntagma Sygkentrwsh Diamartyrias Kata Toy Lockdown Binteo Briefingnews
Syntagma Sygkentrwsh Diamartyrias Kata Toy Lockdown Binteo Briefingnews from i1.prth.gr
Συγκέντρωση πραγματοποιούν στο σύνταγμα αντιρατσιστικές οργανώσεις, στο πλαίσιο της πανελλαδικής εβδομάδας δράσης ενάντια στις επαναπροωθήσεις. Ένταση και μικροεπεισόδια αυτή την ώρα στη συγκέντρωση στο σύνταγμα | ελλαδα | iefimerida.gr. Η εντυπωσιακή παράταξη του παμε «αυτή την εργατική πρωτομαγιά του 2020 τη γιορτάζουμε μέσα στις ειδικές δύσκολες συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά με το βλέμμα όλων μας. Speed 0.25x 0.5x normal 1.5x 2x. Οι απεργοί ανανέωσαν το αγωνιστικό ραντεβού τους για τις 17:00 στο σύνταγμα (με προσυγκέντρωση στις 16:30 στα προπύλαια), την ώρα που θα συζητείται στη βουλή το νομοσχέδιο. Την ώρα που ο δημοσιογράφος του σκαϊ, γιώργος πρωτοψάλτης, έδινε ζωντανά το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, οι φωνές από τους διαδηλωτές τον Οι συγκεντρωμένοι έχουν ανοίξει ένα μεγάλο πανό στο οποίο αναγράφεται το σύνθημα «κλείστε τα σύνορα». Συγκέντρωση στο σύνταγμα «ενάντια στην πατριαρχία και την έμφυλη βία».

Νέα συγκέντρωση στο σύνταγμα και πορεία προς τα προπύλαια πραγματοποιούν οργανώσεις και συλλογικότητες της αριστεράς, ζητώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων του δημήτρη κουφοντίνα.

Μετά την μαζική διαδήλωση της παρασκευής, τα συνδικάτα καλούν σε συγκεντρώσεις στο σύνταγμα το σάββατο στις 11.00 το πρωί, με κορύφωση το κεντρικό συλλαλητήριο της κυριακής στις 17:00 στην πλατεία συντάγματος Η σημερινη απολοτικ συγκεντρωση στο συνταγμα ειναι γεγονος που αξιζει αναφορας, αποτιμησης, σχολιασμου αν θελουμε να αλληλεπιδρουμε με την πραγματικοτητα και δεν ονομαζουμε αυθεραιτα μια δικια μας οπτικη γωνια σαν πραγματικοτητα. Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας από αντιεμβολιαστές είναι σε εξέλιξη στο σύνταγμα.οι παρευρισκόμενοι διαμαρτύρονται, τόσο για τα νέα μέτρα, όσο και για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Μεζούρα η συγκέντρωση στο σύνταγμα. Συγκέντρωση στο σύνταγμα για την εβδομάδα δράσης ενάντια στις επαναπροωθήσεις. Ένταση επικράτησε, σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της αθήνας, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κατά του lockdown που έχει. Στην απεργιακή συγκέντρωση του παμε, στο σύνταγμα παραβρίσκεται ο γγ της κε του κκε δημήτρης κουτσούμπας, ο οποίος σε δήλωσή του τόνισε: Παρασκευή, 25 ιουνίου 2021, 19:14 αθήνα 9.84. Νέα συγκέντρωση στο σύνταγμα και πορεία προς τα προπύλαια πραγματοποιούν οργανώσεις και συλλογικότητες της αριστεράς, ζητώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων του δημήτρη κουφοντίνα. Τεταρτη 14/7 συνταγμα συγκεντρωση εναντια στο υγειονομικο απαρτχαιντ η αντιδραση μασ τουσ φοβιζει,. Speed 0.25x 0.5x normal 1.5x 2x. Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα συγκέντρωση στο σύνταγμα, στο πλαίσιο της ημέρας δράσης για τα δημοκρατικά δικαιώματα και ενάντια στον αυταρχισμό. Επεισόδια στο σύνταγμα στη συγκέντρωση κατά του lockdown.

Μεζούρα η συγκέντρωση στο σύνταγμα. Επεισόδια στο σύνταγμα στη συγκέντρωση κατά του lockdown. Για τη συμμετοχή στη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση του κκε στο σύνταγμα, θα δρομολογηθούν λεωφορεία από συνοικίες της αττικής. Συγκέντρωση πραγματοποιούν στο σύνταγμα αντιρατσιστικές οργανώσεις, στο πλαίσιο της πανελλαδικής εβδομάδας δράσης ενάντια στις επαναπροωθήσεις. Νέα συγκέντρωση στο σύνταγμα και πορεία προς τα προπύλαια πραγματοποιούν οργανώσεις και συλλογικότητες της αριστεράς, ζητώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων του δημήτρη κουφοντίνα.

Sygkentrwsh Diamartyrias Sto Syntagma Poioi Dromoi Einai Kleistoi Lifo
Sygkentrwsh Diamartyrias Sto Syntagma Poioi Dromoi Einai Kleistoi Lifo from www.lifo.gr
Την ώρα που ο δημοσιογράφος του σκαϊ, γιώργος πρωτοψάλτης, έδινε ζωντανά το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, οι φωνές από τους διαδηλωτές τον Συγκέντρωση πραγματοποιούν αντιεξουσιαστές στο σύνταγμα την ίδια στιγμή με την συγκέντρωση που πραγματοποιούν πολίτες υπέρ της παραμονής στο ευρώ και… Νέα συγκέντρωση στο σύνταγμα και πορεία προς τα προπύλαια πραγματοποιούν οργανώσεις και συλλογικότητες της αριστεράς, ζητώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων του δημήτρη κουφοντίνα. Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας από αντιεμβολιαστές είναι σε εξέλιξη στο σύνταγμα.οι παρευρισκόμενοι διαμαρτύρονται, τόσο για τα νέα μέτρα, όσο και για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. «να σταματήσουν τώρα οι παράνομες επαναπροωθήσεις» καλούν οργανώσεις σε συγκέντρωση στο σύνταγμα. «μετά από μία δεκαετία συνεχών αντεργατικών μέτρων. Παρασκευή, 25 ιουνίου 2021, 19:14 αθήνα 9.84. Speed 0.25x 0.5x normal 1.5x 2x.

Συγκέντρωση ενάντια σε διώξεις, πρόστιμα και καταστολή πραγματοποιούν το μεσημέρι του σαββάτου στο σύνταγμα, αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις της ελλάδας, μέλη σωματείων, συλλογικοτήτων και πολιτικών οργανώσεων που.

Συγκέντρωση στο σύνταγμα πραγματοποίησαν γυναικείες οργανώσεις με αφορμή τη στυγνή δολοφονία της. Νέα συγκέντρωση στο σύνταγμα και πορεία προς τα προπύλαια πραγματοποιούν οργανώσεις και συλλογικότητες της αριστεράς, ζητώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων του δημήτρη κουφοντίνα. Τα μέλη του παμε συγκεντρώθηκαν στο σύνταγμα για την εργατική πρωτομαγιά με αποστάσεις ασφαλείας στα πλαίσια των μέτρων περιορισμού της πανδημίας του κορονοϊού. Συγκέντρωση στο σύνταγμα για την εβδομάδα δράσης ενάντια στις επαναπροωθήσεις. Συγκέντρωση στην πλατεία συντάγματος πραγματοποιούν περίπου 500 άνθρωποι που δηλώνουν ενεργοί. Συγκέντρωση και πορεία στο σύνταγμα. Συγκεντρωση στο συνταγμα και στην ομονοια εναντια στην υποχρεωτικοτητα του εμβολιασμου διάρκεια: Ένταση και μικροεπεισόδια αυτή την ώρα στη συγκέντρωση στο σύνταγμα | ελλαδα | iefimerida.gr. Συγκέντρωση πραγματοποιούν στο σύνταγμα αντιρατσιστικές οργανώσεις, στο πλαίσιο της πανελλαδικής εβδομάδας δράσης ενάντια στις επαναπροωθήσεις. Παρασκευή, 25 ιουνίου 2021, 19:14 αθήνα 9.84. Συγκέντρωση στη μνήμη της 20χρονης καρολάιν γυναικείες οργανώσεις ζητούν να κατοχυρωθεί νομικά ο όρος γυναικοκτονία Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα συγκέντρωση στο σύνταγμα, στο πλαίσιο της ημέρας δράσης για τα δημοκρατικά δικαιώματα και ενάντια στον αυταρχισμό. Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας από αντιεμβολιαστές είναι σε εξέλιξη στο σύνταγμα.οι παρευρισκόμενοι διαμαρτύρονται, τόσο για τα νέα μέτρα, όσο και για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

«να σταματήσουν τώρα οι παράνομες επαναπροωθήσεις» καλούν οργανώσεις σε συγκέντρωση στο σύνταγμα. Πρωτομαγιά με social distancing στο σύνταγμα: Στο σύνταγμα συγκεντρώθηκαν άνδρες και γυναίκες για τη δολοφονία της καρολάιν, ζητώντας να κατοχυρωθεί νομικά ο όρος «γυναικοκτονία». Η εντυπωσιακή παράταξη του παμε «αυτή την εργατική πρωτομαγιά του 2020 τη γιορτάζουμε μέσα στις ειδικές δύσκολες συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά με το βλέμμα όλων μας. Συγκέντρωση ενάντια σε διώξεις, πρόστιμα και καταστολή πραγματοποιούν το μεσημέρι του σαββάτου στο σύνταγμα, αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις της ελλάδας, μέλη σωματείων, συλλογικοτήτων και πολιτικών οργανώσεων που.

Jginwcijk0llam
Jginwcijk0llam from www.newsbeast.gr
Speed 0.25x 0.5x normal 1.5x 2x. Οι αρνητές διαμαρτύρονται για τα νέα μέτρα που προβλέπουν μεταξύ άλλων τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων που εργάζονται σε δομές που σχετίζονται με την υγεία ή τις ευπαθείς ομάδες. Αρκετός είναι ο κόσμος που βρίσκεται αυτή την ώρα έξω από τη βουλή στην πλατεία συντάγματος, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του ασφαλιστικού από το παμε. Συγκέντρωση στη μνήμη της 20χρονης καρολάιν γυναικείες οργανώσεις ζητούν να κατοχυρωθεί νομικά ο όρος γυναικοκτονία Η σημερινη απολοτικ συγκεντρωση στο συνταγμα ειναι γεγονος που αξιζει αναφορας, αποτιμησης, σχολιασμου αν θελουμε να αλληλεπιδρουμε με την πραγματικοτητα και δεν ονομαζουμε αυθεραιτα μια δικια μας οπτικη γωνια σαν πραγματικοτητα. Στο σύνταγμα συγκεντρώθηκαν άνδρες και γυναίκες για τη δολοφονία της καρολάιν, ζητώντας να κατοχυρωθεί νομικά ο όρος «γυναικοκτονία». Παρασκευή, 25 ιουνίου 2021, 19:14 αθήνα 9.84. Επεισόδια στο σύνταγμα στη συγκέντρωση κατά του lockdown.

Speed 0.25x 0.5x normal 1.5x 2x.

Αρκετός είναι ο κόσμος που βρίσκεται αυτή την ώρα έξω από τη βουλή στην πλατεία συντάγματος, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του ασφαλιστικού από το παμε. «μετά από μία δεκαετία συνεχών αντεργατικών μέτρων. Οι αρνητές διαμαρτύρονται για τα νέα μέτρα που προβλέπουν μεταξύ άλλων τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων που εργάζονται σε δομές που σχετίζονται με την υγεία ή τις ευπαθείς ομάδες. Παρασκευή, 25 ιουνίου 2021, 19:14 αθήνα 9.84. Για τη συμμετοχή στη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση του κκε στο σύνταγμα, θα δρομολογηθούν λεωφορεία από συνοικίες της αττικής. Συγκεντρωση στο συνταγμα και στην ομονοια εναντια στην υποχρεωτικοτητα του εμβολιασμου διάρκεια: Συγκέντρωση και πορεία στο σύνταγμα. Συγκέντρωση στο σύνταγμα «ενάντια στην πατριαρχία και την έμφυλη βία». Στο σύνταγμα συγκεντρώθηκαν άνδρες και γυναίκες για τη δολοφονία της καρολάιν, ζητώντας να κατοχυρωθεί νομικά ο όρος «γυναικοκτονία». Επεισόδια στο σύνταγμα στη συγκέντρωση κατά του lockdown. Συγκέντρωση στο σύνταγμα για την εβδομάδα δράσης ενάντια στις επαναπροωθήσεις. Συγκέντρωση στην πλατεία συντάγματος πραγματοποιούν περίπου 500 άνθρωποι που δηλώνουν ενεργοί. Πρωτομαγιά με social distancing στο σύνταγμα: